Mieszanka na brownie bezglutenowe 500 g PP

Oznaczenia
Kod kreskowy
5902837810973
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Opis

Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku brownie

Składniki: mąka migdałowa, cukier kokosowy, czekolada gorzka z erytrytolem*, odtłuszczone kakao w proszku, bezglutenowa mąka owsiana, mąka ryżowa pełnoziarnista, maranta trzcinowa, tapioka, sól kłodawska.

*Składniki czekolady: miazga kakaowa 60%, substancja słodząca (erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,03%), masło kakaowe, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromat waniliowy.

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

 

Sposób przygotowania:

1. Rozgrzej piekarnik do 170 st. C.

2. Wyłóż foremkę (24 x 24 cm) papierem do pieczenia.

3. Przesyp mieszankę do miski.

4. Dodaj 2 jajka, 80 g rozpuszczonego oleju kokosowego lub masła i 70 ml mleka. Dokładnie wymieszaj.

5. Przelej do przygotowanej formy.

6. Piecz 35 min.

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu*:

wartość energetyczna: 2156 kJ / 515 kcal

Tłuszcz: 30 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g

Węglowodany: 30 g

w tym cukry: 16 g

Błonnik: 6,7 g

Białko: 10 g

Sól: 0,41 g

*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 2 jajek, 80 g bezwonnego oleju kokosowego i 70 ml mleka.

masa netto: 500 g

© SolEx B2B